059/260-295 vodoherc@teol.net
...

Требиње домаћин спортских сусрета радника водовода

06.06.2019.

Требиње и ЈП „Водовод“ из нашег града домаћини су 16. Спортских радничких сусрета водовода Републике Српске, који ће у наредна три дана бити одржани на спортским теренима „СЛ Олимп“ у Граду сунца.

Директор „Водовода“ Требиње Спасоје Радовић истакао је да је наш град први пут организатор традиционалних сусрета, а ове године учествује више од 550 радника из двадесет водоводних предузећа Српске, који ће се до недјеље, 9. јуна, такмичити у осам спортских дисциплина.

Пожељевши гостима добродошлицу, Спортске радничке сусрете водовода отворио је градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

Он је казао да ће ових дана наш град бити пун гостију јер је уз сусрете радника водовода Требиње за викенд домаћин и традиционалне моторијаде.

„То је оно чему тежимо: да што више људи долази у наш град и да буде што више прилика да представимо Требиње на најбољи начин. А данас већ имамо и довољно капацитета да примимо веће групе гостију“, казао је Ћурић додајући да се Требиње труди да сви посјетиоци буду задовољни услугом, јер се само задовољан гост опет враћа.

Предсједник Удружења водовода Српске и директор бањалучког водоводног предузећа Зоран Поповић подсјетио је да се спортски сусрети радника традиционално организују сваке године са амбицијом да сваки наредни скуп буде бољи.

„Овдје у Граду сунца је предиван амбијент, надамо се да ће нас и лијепо вријеме пратити – а нека побиједе најбољи“, казао је Поповић.

Радио Требиње

Copyright © 2019